Bröllopspaket

BRÖLLOP

Sommarbröllop i skir grönska eller kanske ett magiskt vinterbröllop i gnistrande vitt. På Orangeriet inbjuder vår unika miljö och lokal till en upplevelse utöver det vanliga, oavsett årstid är Orangeriet en perfekt bröllopslokal. För er som vill fira en av livets största dagar hos oss, har vi satt ihop ett prisvärt bröllopspaket. Här nedan ser du vad som ingår. Välkommen att kontakta oss för mer information.

 

Det är tillåtet att servera egen mat och alkohol i Orangeriet.

Priserna gäller från 1 november 2023.

Bröllopspaket
thumbnail_img_0601
dsc_0883_2

En magisk dag på Orangeriet

I BRÖLLOPSPAKET ingår:

Lokalen: Orangeriet med plats upp till 60 gäster. Du har tillgång till lokalen från fredag kl 09:00 tom söndag kl 14:00. Wifi, ljudanläggning och projektor finns.

Kök & Utrustning: Tillgång till modernt kök med komplett köksutrustning och diskrum. Glas och porslin i flera modeller för upp till 60 personer.  Ljusstakar och lyktor ( exkl ljus) . Små vaser till borden finns i olika modeller.

Matsal. I paketet ingår naturfärgade linnedukar ( Vita mot tillägg 600 kr) och linneservetter, natur eller vita, upp till 60 pers. Textilhanddukar på toaletter ca 150 st.

Terrassen: Vi ställer upp ett romantiskt välkomsttält med gardiner och belysning mellan entrén och terassen. Perfekt för mingel och välkomstdrink. Upphängda tavelramar för  selfie/foto.

Övrigt: För era gäster sätter vi upp rustika hänvisningsskyltar ”wedding”

Slutstädning: dvs dammsugning, våttorkning av alla bord, köksbänkar och golvytor samt toaletter ingår. Ni lämnar lokalen i det skick det var när ni kom.

Här kan du se tydliga bilder på vår lokal, eller inspiration.

Här kan du se en ritning över lokalen

Har du frågor eller önskemål. Kontakta oss. Vi gör allt för att er dag ska bli perfekt! Vi rekommenderar att värdparet kommer och besöker Orangeriet för genomgång och tips en tid innan bröllopsfesten. 

Klicka här för att se våra samarbetspartners, boende, catering, florist mm

PRIS BRÖLLOPSPAKET : 21 900 kr

img_1181
fotohrna
img_1197

En magisk dag på Orangeriet

VIGSELPAKET PÅ TERASSEN

Många av brudparen väljer att ha vigselakten på vår fina terass. Vi monterar 2 stora parasoller totalt 3×6 meter och ramar in med textilier.  Bänkar för gästerna ,35-40 personer ( kan med ett enkelt handgrepp vikas ihop och ställas undan efter cermonin).

PRIS VIGSELPAKET: 2500 kr.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt