Bröllopspaket

BRÖLLOP

Sommarbröllop i skir grönska eller kanske ett magiskt vinterbröllop i gnistrande vitt. På Orangeriet inbjuder vår unika miljö och lokal till en upplevelse utöver det vanliga, oavsett årstid är Orangeriet en perfekt bröllopslokal. För er som vill fira en av livets största dagar hos oss, har vi satt ihop ett prisvärt bröllopspaket. Här nedan ser du vad som ingår. Välkommen att kontakta oss för mer information. Priserna gäller för 2021.

Bröllopspaket
img_1181
dsc_0883_2
fotohrna
dsc_0080
thumbnail_img_0601

En magisk dag på Orangeriet

BRÖLLOPSPAKET

Lokalen: Orangeriet med plats upp till 60 gäster. Du har tillgång till lokalen från fredag kl 08:00 tom söndag kl 14:00.

Kök & Utrustning: Tillgång till modernt kök med komplett köksutrustning och diskrum. Glas och porslin i flera modeller för 60+ personer.  Ljusstakar och lyktor ( exkl ljus) . Små vaser till borden finns i olika modeller. Textilhandduar till toalett.

Matsal. I paketet ingår linnedukar ( naturfärgade) och linneservetter till 48 pers. (Behövs fler kan ni hyra detta). Textilhanddukar på toaletter ca 150 st.

Terrassen: Vi ställer upp ett romantiskt välkomsttält med belysning mellan entrén och terassen. Perfekt för mingel och välkomstdrink. Terassen inramas med romantiska textilier. Dessutom finns en foto/selfie “studio” , där era gäster kan fota/ ta selfies.

Övrigt: För era gäster sätter vi upp rustika hänvisningsskyltar “wedding”

Slutstädning: dvs dammsugning, våttorkning av alla ytor mm ingår. Ni lämnar lokalen i det skick det var när ni kom.

Här kan du se tydliga bilder på vår lokal, eller inspiration.

Här kan du se en ritning över lokalen

Har du frågor eller önskemål. Kontakta oss. Vi gör allt för att er dag ska bli perfekt! Vi rekomenderar att värdparet kommer och besöker Orangeriet för genomgång och tips en tid innan bröllopsfesten. 

Klicka här för att se våra samarbetspartners, boende, catering, florist mm

PRIS: 14900 kr. ( Ordinarie pris 19120 kr) Om det är fler gäster än 48 tillkommer endast kostnad för dukar och linneservetter.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0