dsc_0589

Sommarbröllop i skir grönska eller kanske ett magiskt vinterbröllop i gnistrande vitt. På Orangeriet inbjuder vår unika miljö och lokal till en upplevelse utöver det vanliga, oavsett årstid är Orangeriet en perfekt bröllopslokal. För er som vill fira en av livets största dagar hos oss, har vi satt ihop ett prisvärt bröllopspaket. Här nedan ser du vad som ingår. Välkommen att kontakta oss för mer information.

img_2653
img_2655_3
dsc_0883_2
thumbnail_img_0159
dsc_0080
thumbnail_img_0601

En magisk dag på Orangeriet

BRÖLLOPSPAKET

Lokalen: Orangeriet med plats upp till 60 gäster. Utökad tillgång till lokalen från 8:oo på morgonen till 14:00 dagen efter.

Kök & Utrustning: Tillgång till modernt kök med komplett köksutrustning och diskrum. Glas och porslin i flera modeller för 60+ personer.  Ljusstakar och lyktor ( exkl ljus) . Små vaser till borden finns i olika modeller. Textilhandduar till toalett.

Matsal. I paketet ingår linnedukar ( naturfärgade) och linneservetter till 48 pers. (Behövs fler kan ni hyra detta). Textilhanddukar på toaletter ca 150 st.

Terrassen: Vi ställer upp ett romantiskt välkomsttält med belysning mellan entrén och terassen. Perfekt för mingel och välkomstdrink. Terassen inramas med romantiska textilier. Dessutom finns en foto/selfie “studio” , där era gäster kan fota/ ta selfies.

Övrigt: För era gäster sätter vi upp rustika hänvisningsskyltar “wedding”

Slutstädning: dvs dammsugning, våttorkning av alla ytor.

Här kan du se tydliga bilder på vår lokal, eller inspiration.

Här kan du se en ritning över lokalen

Har du frågor eller önskemål. Kontakta oss. Vi gör allt för att er dag ska bli perfekt! Vi rekomenderar att värdparet kommer och besöker Orangeriet för genomgång och tips en tid innan bröllopsfesten. 

Klicka här för att se våra samarbetspartners, boende, catering, florist mm

PRIS: 9 900 kr. ( Ordinarie pris 11 420 kr) Om det är fler gäster än 48 tillkommer endast kostnad för dukar och linneservetter.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt